Bejelentkezés, kérdések:
Mobil: +36 20 4893-102
E-mail: Bejelentkezés

Terhesség előkészítő program

a terhesség, az inszemináció és a lombikbébi program
professzionális előkészítése természetes biológiai módszerekkel


A gyermek fogadásának alapfeltételei

egy férfi és egy nő egészséges kapcsolata, házassága

A fogamzás és terhesség előkészítése azon felnőttek (egy férfi és egy nő) közös feladata, akik gyermekvállalásra szánják el magukat. Fontos tisztázni azt, hogy a gyermekvállalás felelősségteljes feladat, ezért a gyermek fogamzásának, a terhesség időszakának és a gyermek megszületésének aktív résztvevője kell hogy legyen mindkét fél.

A legjobb és legegészségesebb dolog az, ha a gyermek házasságba, családba születik. Egy komolyan szerződött nő és férfi, akik írásban is vállalják egymást és már kellő érettséggel és tapasztalattal rendelkeznek a párválasztás területén, sokkal célszerűbben képesek a terhességet organizálni.

A gyermeket vállaló nő - a leendő édesanya - a terhesség ideje alatt védelemre és gondoskodásra szorul. Ezt a gondoskodást csak az az odaadó férfi - későbbi édesapa - képes megtenni, aki a gyermekvállalásra, apaságra érett és terhes felesége mellett teljes értékű segítőtárs. Támogatja és részt vesz a fogamzás és a terhesség előkészítésében, ismereteit kibővíti ezzel kapcsolatban, szakkönyvet szerez be vagy kikéri szakember véleményét az apasági teendők ügyében.

Ha a fenti feltételek adottak és a szociális körülmények is jók - van egészséges lakás (akár bérelt vagy saját tulajdon) - , biztosított a megélhetés, akkor a fiatal pár tervezheti a gyermekvállalást.

Mindenek előtt arra törekedjen a fiatal pár, hogy a terhességet minél jobban előkészítse. Ez rengeteg költségtől, idegeskedéstől és idővesztéstől kíméli meg a gyermeket vállalókat. A legfontosabb előkészítő technikák azok, melyeket alább említünk. Ne féljünk az újabb orvosi technikák irányába nyitástól. Megannyi új technológia került napvilágra a világ minden táján. Ezek egy része - mint például a modern elektro-akupunktúra - több ezer éves orvosi tapasztalatok továbbfejlesztése mai világunk orvosi-eletronikai csúcstechnológiáival. Ezek alkalmazása messze jobb lehetőséget nyújt a stabil terhesség eléréséhez, mint gondolnánk. Manapság nagyon sok nem természetes adalékanyagot tartalmaznak az élelmiszerek. Ezek az anyagok nem feltétlenül károsak, azonban felesleges jelenlétükkel csökkentik a gyors teherbe esés lehetőségét. Eltávolításukról ezért a gyermekvállalás előtt érdemes gondoskodni.

Kedves honlap látogató!

Azon érdeklődők jelentkezését várjuk, akik nyitottak az alternatív gyógymódok irányába, nem tagadják azokat, átfogó ismeretük van róluk, olvastak, hallottak róla és az ismeretük alapján úgy érzik, hogy számukra ez megoldást jelenthet. Az ilyen ügyfelek számára lehet nagy segítség a Pszichoszintézis Labor

1. A fogamzás és a terhesség előkészítése

1. Miért jó előkészíteni a terhességet?

Letölthető kérdőív terhességet vállaló és meddő nők számára

Azért jó előkészíteni a terhességet, mert számos rejtett, előre nem látható szülési problémától kíméli meg magát a terhességet vállaló nő. A szülés orvosi komplikációi 32 éves kortól fölfelé, a 40. életévhez közeledve sokasodhatnak. Tapasztalatunk szerint ez azért van így, - bármilyen latinul most meg nem nevezett orvosi komplikációról legyen is szó - mert a női szervek idővel sokat veszítenek vitalitásukból, működési energiáikból. Mi ennek a szinten tartására törekszünk már a terhesség előtt, közben és utána is, hogy a női szervek mielőbb visszaálljanak régi működésük biológiai funkcióihoz minden gond nélkül, maximális vitalitással. A médiákban említett, nyilvánosságra került eseteket vagy műhibának vélt terhes nőkkel kapcsolatos híreket mindig kivizsgáljuk és az esetek többségében a női szervek súlyos vitalitáshiányát, szellemi fogyatékos és egyéb fogyatékkal született gyermekek esetében felületes terhesség-előkészítést és geopatogén zóna behatást tudunk igazolni.

A terhesség előkészítése akkor igazán hatásos, ha sem az inszemináció, sem a lombikbébi program nem sikerül és ennek nincs igazolható orvosi oka. Ebben az esetben az alább említett technikák jelentősen megnövelik a nevezett mesterséges megtermékenyítések sikerét. Egyéb esetben növelik a természetes megtermékenyülés esélyét, megelőzik a koraszülést és a fogyatékkal születő gyermek lehetőségét. Az sem elhanyagolható tény, hogy nagyobb esély van a természetes szülésre, mert a szülés előtti megfelelő méhszájtágulás jobban biztosítható.

A fentieken kívül azért is jó előkészíteni a terhességet, mert a gyermeket vállaló 18-35 év közötti nők 45-50%-ánál fellelhető valamilyen apróbb vagy közepes nőgyógyászati rendellenesség (pl. hüvelyi gombafertőzés, fehér- vagy valamilyen folyás, viszketés, rendszertelen, bő vagy kevés menstruációs vérzés; hányinger, idegesség a menstruáció alatt, előtt vagy közben stb.). Ezek okait érdemes tisztázni még a fogamzás előtt; nem beszélve arról, hogy sok nő immungyenge, allergiás, vérszegény, túlsúlyos stb. Ezeket is tisztázni kell és érdemes a leendő magzat és a terhességet vállaló nő érdekében. E problémák jelentős része, az esetek 80%-ában teljesen megoldható, elmulasztható. Az ilyen problémák figyelmen kívül hagyása nem jelenti azt, hogy ne vállaljunk gyermeket, de azt igen, hogy a terhesség nagyobb kockázatot hordoz magában, mint egy teljesen egészséges nőnél. Beszélnünk kell még a korábban említett egészséges lakás fogalmáról. Egészséges az a lakás, ami világos, napfényes és száraz; nem nedves, dohos, gombás és nincsenek benne káros sugárzások, nem áll mikrohullámú mobil átjátszó adó, röntgenkészülék és radioaktív berendezések erős sugárzásában és nem terheli semmiféle más elektroszmog.

Megjegyzés: A szülő nő nálunk természetesen megtarthatja áhított szülész-nőgyógyász orvosát, mert a mi általunk javasolt technikák párhuzamosan futnak azokkal az orvosi technikákkal, melyek a hagyományos szülészetben szokásosak. Azonban ha gyógyszert ad a hagyományos szülész orvos mi minden esetben meg fogjuk vizsgálni azt a szert, hogy nem csinál-e valami olyat - a szülész orvos akarata ellenére - ami káros lehet a szülő nőre és a magzatra.

Nagyon fontos a nő homotoxin szintje, mert a sejtek - különösen a méh és a petefészkek - megemelkedett homotoxin szintje károsan hat a magzat fejlődésére, különösen az agyat, a veséket, az idegrendszert és nem utolsó sorban a magzat immun-rendszerét illetően, melyre a legelőször lesz szüksége már születése pillanatában, amikor erre a veszélyekkel teli világra megérkezik. Mi öt nemzetközileg elismert orvos: Dr. W. A. Yingling, Prof. Dr. Henry Newell Guernsey amerikai homeopátiás szülész-nőgyógyász, a Homeopathic Medical College of Pennsylvania USA professzora és a Homeopátiás Szülészet-nőgyógyászat Tanszék dékánja - akik a legprofesszionálisabb szülészeti homeopátiás könyveket írták több évtizedes tapasztalataikból -, Dr. Reihnold Voll homeopátiás-elektroakupunktúrás, Dr. Hans-Heinrich Reckeweg homeopátiás orvos és  Dr. Michael Barthel nemzetközileg elismert homeopátiás orvos, technikáinak laboratóriumainkban továbbfejlesztett változatát ajánljuk személyre szabottan, minden nő egyéni érzékenységét, nőgyógyászati és terhességi karakterisztikáit figyelembe véve.

2. Ki a teljesen egészséges nő és férfi?

Az egészséges nő - aki fogamzásra és a terhesség 9 hónapjára a legjobb kondíciókkal rendelkezik - fogalmát nem könnyű pontosan meghatározni. Két aspektusból közelítjük meg a dolgot: 1. A hagyományos nőgyógyászat diagnosztikája valamint, 2. A mi alternatív kutatási eredményeink alapján, melyek az újabb biológiai, biorezonancia, biokémia és szervenergetikai szempontokat, a homeopátiás, az elektro-akupunktúra és más finomenergetikai eljárások gyakorlatát, valamint sok minden mást átölelnek. Ennek megfelelően egy nő akkor teljesen egészséges és szülésre kiválóan alkalmas, ha

 1. A hagyományos orvoslás minden lelete negatív, nincs anatómiai eltérés sehol sem, különösen a nőgyógyászati részeken, táplálkozása egészséges, nem dohányzik, nem fogyaszt alkoholt és más drogokat, nem rendszeres fekete kávé fogyasztó és nem eszik túl sok sertéshúst. A menstruáció lefolyása panaszmentes, rendszeres.
 2. Alternatív diagnosztika szempontjából minden szervének energiaszintje és működése 80-100% között mozog, nem élt és aludt hosszabb ideig káros sugárzásban, nincs lelki és idegrendszeri problémája, nem áll szektoid jellegű vallási befolyásoltság alatt, elméje egészséges. Nincs elmondható panasza, tehát olyan sem, hogy doktor úr nekem semmi bajom sincs, csak túl sok a menstruációs vérzésem. Ez már homeopátiás orvosi szemmel nézve problémaként jelentkezik és kivizsgálásra szorul. Ezen kívül nem mutatható ki finomenergetikai műszerrel, elektro-akupunktúrás és egyéb elektro-biokémiai készülékkel semmilyen szervi vagy szervrendszeri eltérés, betegség előtti energiaesés vagy/és  gyulladás.

Ha a fenti 2 pontban foglaltak mindegyike rendben van, akkor joggal mondhatjuk, hogy a nő egészséges.

Az egészséges férfi jellemzői közé sorolható a fentiek férfiakra is vonatkoztatható eredményei, a herék egy határon belüli mérete a megfelelő spermamennyiség produkciójához. A férfiaknál sem lehet kiemelkedő anatómiai, szervi rendellenesség. 

A férfiak esetében fontos tényező a sperma megfelelő mennyisége, az ondósejtek egészséges állapota és megfelelő sebessége. Ha ezek nincsenek rendben a nő teherbe esése akadályoztatott lehet.

3. Mit tegyünk, ha a homotoxikológiai és homeopátiás terhesség-előkészítést választjuk?

Azoknak a nőknek, akik komolyan fel akarnak készülni fogamzásukra érdemes nem csak a hagyományos nőgyógyászat által felkínált terápiákon és tanácsadáson részt venni.

Ha nem is ennyire felelősségre vonó stílusban szólva, de a születendő gyermek sorsa, egészsége, szellemi és testi fejlődése a szülők és persze az állam felelőssége. Az állam bizonyos korlátok közé szorítva vállal részt manapság a születendő gyermek egészségápolásában, ezért a szülő felelőssége lehet az, hogy egy olyan kiterjedtebb, több dologra figyelő előkészítést válasszon, melyet mi is nyújtani tudunk.

A hagyományos orvoslás csak a molekulárbiológiai és anatómiai folyamatokra ügyel. Ez azt jelenti például, hogy a méh vagy a petefészkek energetikai-funkcionális értékeit nem tudják meghatározni. Tehát nem tudják megmondani, hogy a méh most éppen 45%-os, 75%-os vagy 98%-os energiával rendelkezik a terhesség közben vagy előtt. Ez például azért döntő, mert a koraszülések gyakorisága azt mutatja, hogy a méh a terhesség utolsó hónapjaiban nem képes a magzatot megtartani, koraszülés áll elő. Ez azért van mert a méh bioenergiában szegény lesz a szüléshez közeledve azoknál a nőknél, akiknél nem volt jó biológiai terhesség-előkészítés vagy amúgy is gyenge állapotban voltak. A méh feladata a szüléshez közeledve egyre fokozottabb; egyre nagyobb magzatról kell gondoskodnia. A koraszülés egyfajta késői abortálásnak is felfogható és a legkorszerűbb hagyományos orvosi előkészítés mellett is előállhat. Ezen segít a homotoxikológia és homeopátia terhesség-előkészítésben való alkalmazása.

Megjegyzés: A homotoxikológiai gyógyszerek: tabletták, cseppek és injekciók vény nélkül beszerezhető OGYI-nál regisztrált készítmények. Mi kizárólag a német Heel GmbH, WALA GmbH  és az osztrák SPAGYRA GmbH által készített homeopátiás és homotoxikológiai készítményeket ajánljuk mindenféle anyagi és egyéb érdekeltség nélkül tudományos bizonyosság és tapasztalat alapján. Ezek a készítmények DHU minőségű, a Német Köztársaság és az EU legszigorúbb előírásainak megfelelően készített gyógyszerek. Ezen kívül jó tudni, hogy minden magyar állampolgárnak magánimport joga van a gyógyszerek külföldi beszerzését illetően, ha esetleg olyan természetes gyógyszerre van szükség melyet még csak az EU más országaiban regisztráltak. A kívánt gyógyszerek beszerzését importőrünk vállalja.

Ne gondoljuk azt, hogy ezek a vény nélküli homeopátiás injekciók és gyógyszerek kis gyógyító teljesítményt produkálnak. Mindenképpen elérik a hagyományos nőgyógyászatban alkalmazott hagyományos gyógyszerek teljesítményét, sőt olykor meg is haladják azt!

Ha a homeopátiás és homotoxikológiai terhesség-előkészítést is választjuk, akkor a következőt kell tenni:

 1. A hozzánk érkező nő írja össze egy papírlapra fennálló nőgyógyászati és egyéb problémáit. Ilyenek például: Külső nemi részek állandó viszketése, gyakori vagy csípő vizelet, rendszertelen, fájdalmas vagy egyéb okokból kellemetlen menstruációs időszakok. Menstruációs időszakok közötti un. köztes vérzés stb. Közölje azt is, hogy volt-e korábban abortusza vagy elvetélt magzata. Fontos tudnunk, hogy milyen fogamzás gátlót szedett és szed vagy más védekezési módszert használ. Számoljon be arról is, hogy volt-e mell és egyéb nőgyógyászati szűrésen és hozza magával annak eredményét, leletét. Ha egyéb 1 évnél nem régebbi orvosi lelettel, kórházi zárójelentéssel vagy egyéb orvosi dokumentummal rendelkezik azt is hozza magával. Elengedhetetlen információ és kiemelten kezelendő, ha volt vagy van vércukorproblémája, bármilyen allergiája, magas vérnyomása és epilepsziás rohama vagy más heveny tünete. Töltse le, és töltse ki az alábbi terhes kérdőívet és jutassa vissza a Pszichoszintézis Laborba:
 2. Letölthető kérdőív terhességet vállaló és meddő nők számára

 3. Az élettárs vagy férj gondolja át, hogy volt-e korábban fertőző vagy egyéb nemi betegsége, van-e jelenleg fájdalmas égő vagy csípő vizelése, volt-e vagy van-e viszketés, gyulladás, duzzanat a herék és a penis környékén. 1 évnél nem régebbi orvosi leletét ő is hozza magával. Nagyon fontos a férfinél még az, hogy magömlése mikor következik be. Ha a magömlés túl korai, akkor akadályozott a sikeres fogamzás. A merevedési problémák is köztudottan akadályozzák a sikeres teherbeesést. Fontos, hogy a férfi csináltasson urológusnál vagy andrológusnál spermavizsgálatot, annak mennyiségét a spermiumok egészséges számát és mozgását illetően.

4. Kik jöjjenek el hozzánk a fogamzás és terhesség előkészítése ügyében?

Azok jöjjenek el hozzánk, akik nyitottak arra, hogy gyermeküket természetes eszközökkel és gyógyszerekkel erősítsék meg még a születés, sőt a fogamzás előtt! Azoknak mindenképp érdemes eljönni, akiknek semmilyen hagyományos módszer nem hozott eredményt, de sem anatómiai, sem laborlelet eltérésük nem volt és a terhesség rejtélyes okok miatt mégsem következett be. Ebben az esetben különösen sokat tudunk segíteni!

Rejtett meddőség: A rejtett meddőség olyan molekulárbiológiai, elektro-biokémiai folyamat, melyet a hagyományos orvoslás által alkalmazott laboratóriumi és egyéb diagnosztikai módszerek kimutatni nem képesek. Ezen folyamatok úgy keletkeznek, hogy az orvoslás által felderített és elképzelt egyetlen egy koncepcióba sem esnek bele és így diagnózisuk gyakorlata kiesik a hagyományos orvosolás megszokott területeiből.

A laikus olvasónak erről csak annyit érdemes tudni, hogy e degenerációs vegyi folyamatok oka lehet pszichés, azaz lelki eredetű, lehet káros sugárzások behatásának következménye (röntgen, radioaktív, mikrohullámú, erős mágneses és egyéb káros sugárzások) vagy egészségtelen étkezés, tartósítószert nagymennyiségben tartalmazó ételek gyakori vagy állandó fogyasztása stb. Szélessávú és igen érzékeny elektro-biokémiai eszközünk képes mindezen rejtett okok kimutatására.

Az európai biológiai nőgyógyászati orvoslás nagy hatásossággal képes fellépni ezen meddőséget okozó tényezők ellen. A Pszichoszintézis Laborban mindezen tudásbázis az Ön rendelkezésére áll. Megjegyezzük, hogy a gyermektelenség - azaz a meddőség oka - a férfinél vagy mindkét nemnél egyszerre is fennállhat. Tudnia kell, hogy az összes lehetőség egyikét sem hagyjuk ki a konzultációk során. Így olyan átfogó kép születik, melyre a hagyományos nőgyógyászat nincs felkészülve, hiszen a hagyományos nőgyógyásztól hozzánk érkező meddő nők többségénél minden hagyományos orvosi lelet negatív, legfeljebb elhanyagolható eltérések láthatók, miközben nálunk sokszor komoly bioenergetikai, elektro-biokémiai problémákra és rejtett - olykor kiterjedt - krónikus mikrogyulladásokra bukkanunk.

2. Most tekintsük át pontosan a teherbe esés folyamatát

- A méh az egyik oldali petevezeték a petefészekkel és a megtermékenyített petével -

A fenti ábra segítségével kísérjük végig a megtermékenyítés (teherbeesés) folyamatát pontról-pontra a női szervezetben.

 1. Ebben a pontban látható a petefészek a fejlődésben lévő tüszőkkel, melyek a petesejteket hordozzák. A tüszők száma több százezer, de ezekből havonta csak egy érik meg. Ekkor bekövetkezik a tüszőrepedés és az érett pete kiszabadul a tüszőből, elhagyja a petefészket és megkezdi vándorlását a méh irányába. A képen a piros nyilak mutatják a petesejt útját.
 2. A tüszőrepedés és az érett pete eltávozásának pillanata a petefészekből. A pete önálló útjára lép.
 3. A még nem megtermékenyített petesejt.
 4. 0. nap. A megtermékenyülő petesejt. A közösülés után a hüvelyből a méhszájon át a legerősebb és leggyorsabb ondósejtek elindulnak a méhen és a petevezetéken keresztül az érett, de még nem megtermékenyített petesejt irányába. A küzdelem és a feladat igen nagy. A hüvely savas szakaszán - amit az ondósejtek nem szeretnek - kell átjutni a méhen keresztül a fent említett hosszú úton a még távol lévő petesejtig. A fenti 1. ábrán a zöld nyilak mutatják az ondósejtek útját.
 5. A megtermékenyített petesejt. A megtermékenyített petesejt osztódni kezd. Ezzel máris megkezdődik a leendő magzat növekedése, de egyelőre még csak sejtszinten.
 6. 1. nap. Az első napon a megtermékenyített petesejt egysejtű állapota áll elő.
 7. 2. nap. A petesejt 2 sejtű állapota.
 8. 3. nap. A petesejt 4 sejtű állapota.
 9. 4. nap. A petesejt szeder formájú 8 illetve többsejtű csíra állapota.
 10. A méh.
 11. Teljes 8 sejtű csíra állapot.
 12. 5. nap. Az osztódó petesejt tovább haladva megközelíti a méhfalat.
 13. 6-7. nap. Elkezdődik a méhfalba ágyazódás folyamata.
 14. 8-9. nap. A megtermékenyített osztódó petesejt beágyazódik a méhnyálkahártyába.

A fent leírt folyamat jelentősége azért nagy, mert ezek a magzat életben töltött első lépései. Ekkor károsodhat a leginkább, és életbemaradásának esélyei is itt a legkritikusabbak. Ezért ezt a folyamatot kell a leginkább támogatni. Kérdezhetnék, hogy hogyan. Nos alább álljon az a professzionális terhesség-előkészítési technika, mely ezt és a későbbi terhesség folyamatát nagymértékben természetes biológiai úton támogatja:

 1. Tisztázni kell, meg kell állapítani a homotoxin szintjét a szervezetben különösen a méhben és a petefészkekben
 2. A Dr. Hans-Heinrich Reckeweg szerint nagy immunrendszernek nevezett védelmi összetevők állapotát is tisztázni kell
 3. A citromsav ciklus állapotát, annak estleges blokádjait ki kell deríteni
 4. A nő hormonrendszerének állapotvizsgálata
 5. A női szervek anatómiai eltéréseinek megállapítása
 6. A férfi nemi funkciói, a sperma mennyisége, állapota
 7. A férfi anatómiai eltérései
 8. A szervezetben meglévő esetleges enzimblokádok feltárása, feloldása
3. Mivel hajtható végre a biológiai terhesség-előkészítés?

Elöljáróban megjegyezzük, hogy a természetes biológiai terhesség-előkészítést célszerű már a fogamzás előtt 4 hónappal elkezdeni. Ha valaki ezt lekési, akkor a terhesség 1 hónapjától még pótolható.

A biológiai terhesség előkészítés  és a homotoxikológiai meddőség megszüntetésének folyamatát táblázatos formában ide kattintva nézheti meg!

Felhívás!

Felhívjuk a tisztelt honlap látogatók figyelmét, hogy az alább bemutatott homeopátiás terhesség előkészítést és a homotoxikológiai eredetű meddőség kezelését saját maguk az alábbi pontokban foglaltak miatt NE kezdjék el még akkor sem, ha ezek a homeopátiás gyógyszerek és injekciók vény nélkül beszerezhetők!

 1. Az eljáráshoz kiemelkedő homeopátiás és homotoxikológiai nőgyógyászati ismeretekre van szükség.
 2. A petefészkek, a méh és a méhnyálkahártya, a beágyazódott pete, valamint a méhlepény és a bennük lévő homotoxin szint, és e szervek vitalitásának szakszerű ellenőrzését otthon nem tudják megoldani.
 3. Szakszerűtlen gyógyszeralkalmazás - főleg a helytelen gyógyszerválasztás és a túladagolás - rosszullétet, hányingert, hányást válthat ki és a kívánt eredmény elmarad.

Ezért problémáikkal keressék meg a Pszichoszintézis Labort, ahol kérdéseikre szakszerű választ kapnak

Megjegyzés: Az alább említett komponens és monokomponens homeopátiás gyógyszerek és injekciók csak töredékei azoknak, melyek alkalmazásra kerülhetnek. Ez az oldal csak egy bemutató, így itt csak néhány gyógyszert említünk a lényeg megértése érdekében.

1. A petefészek (ovarium) biológiai stimulációja

A következőkben bemutatunk néhány komplex és monokomponensű homeopátiás készítményt, gyógyszert, injekciót, melyek kizárólag erre a célra lettek kifejlesztve. A gyógyszerek a német Heel homeopátiás gyógyszergyár és a DHU készítményei.

A petefészkek energiáinak és funkcióinak tökéletesítésére a lent látható Ovarium compositum injekció az egyik legalkalmasabb segítség.

Ha a petefészek nem túlzottan gyenge, akkor az injekció ivóoldatként fogyasztható ezzel elkerülhető az injekcióval járó apró kellemetlenség. Azonban ha komolyabb energiaesés vagy funkcionális zavar áll elő elkerülhetetlen az injekció beadása.

Szokásos adagja 3-1-szer hetente.

A komplex injekció oldat (2,2 ml / ampulla) a következő homeopátiás anyagokat tartalmazza: Ovarium suis D8, Placenta suis D10, Uterus suis D10, Salpinx suis D10, Hypophysis suis D13, Cypripedium D6, Lilium tigrinum D4, Pulsatilla D18, Aquilegia vulgaris D4, Sepia D10, Lachesis D10, Apisinum D8, Kreosotum D8, Bovista D6, Ipecacuanha D6, Mercurius solubilis Hahnemanni D10, Hydrastis D4,  Acidum cis-aconitum D10, Magnesium phosphoricum D10.

Ez a komplex injekció közérthetően mondva azt csinálja, hogy a petefészek, a méh és a női hormonrendszer szerveiben, rendszereiben felhalmozódott káros homotoxinokat segít eltávolítani. Ezzel stimulálja a petefészek és a méh védelmi rendszerét és helyreállítja a női szervek vitalitását. Így a petefészek egészséges, toxinoktól mentes, energikus tüszőket képes termelni, melyekből végül egy tökéletesen egészséges petesejt érik meg. Ez a tökéletes petesejt a biztosíték arra, hogy a születendő gyermek egészséges úton fejlődjön az anyaméhben.

Ez az injekció egy un. szélessávú komplex, több egyedi természetes gyógyszerből összeállított keverék. Azonban sok esetben elég egyetlen monokomponensű homeopátiás golyócska vagy annak injekciós változata a kívánt terhesség-előkészítésben. Most alább felsorolunk néhány olyan monokomponensű homeopátiás gyógyszert, melyek a petefészek gyógyítására, stimulációjára alkalmasak:

Lachesis muta, Lycopodium clavatum, Belladonna, Apis mellifica, Mercurius corrosivus, Bovista gigantea, Arsenicum album és még sorolhatnánk. Ezeket azonban nem érdemes C200-as potencia alatt alkalmazni, mert akkor nem fejtik ki legnagyobb teljesítményüket. Ezek szakszerű alkalmazására tőlünk kérhet tanácsot. Vigyázzunk, adagja ne legyen több mint 2 hetenként 2 globulus!

2. A méh (uterus) biológiai stimulációja

A méh energetikai állapota azért sorsdöntő a magzat szempontjából, mert a gyermek ott egy embrionális állapoton keresztül magzattá majd életképes csecsemővé fejlődik. A méh az a terület, melyben a leghosszabb ideig - ideális esetben 9 hónapig - tartózkodik a magzat. Az is biztos - mint ahogyan följebb írtuk - hogy a magzat növekedésével a méhre, a terhes kismamára egyre nehezebb feladatok hárulnak. Ha a méh energiaszintje, sejtjeinek működése, akár kismértékben is visszaesik komoly gondok állhatnak elő. Például egy 70-85% vitalitással rendelkező méh igen jól viszi végig a terhességet, de ha a méh energiaszintje 30% alá esik, akkor az abortálás veszélye jelentősen megnövekszik. Ezért olyan lényeges a méh előkészítése is.

A méh előkészítésére tapasztalataink szerint a Heel cég Uterus-injeel és Uterus-injeel forte természetes alapú sertés méhéből készült biológiai stimulációt javasoljuk. A sertés szervezete nagyon hasonlít az emberéhez, ezért kiválóan alkalmas az emberi szervek stimulálására és gyógyítására, a méh terhességre való előkészítésére.

A sertésméhből készült gyógyszer - injekció - az emberi méhben esetlegesen felhalmozódott mérgeket az un. homotoxinokat képes eltávozásra serkenteni minek eredménye képpen a mérgektől megtisztult méh teljes vitalitását visszanyerve 100%-os energiával fog rendelkezni. A méh előkészítése azért is fontos, mert kezdetben az érett petesejt létrehozatalában a petefészeknek van nagy jelentősége, de később az érett és megtermékenyített petesejt a méhbe vándorol és ott beágyazódik.

Látszik az időrendi sorrend. A terhesség előtt először a petefészkek dolgoznak, majd a megtermékenyítés után a fő feladat a méhre hárul. Kilenc hónapon át ad otthont a magzatnak, ahol az igen gyorsan fejlődik. A fejlődés folyamán egyre gyarapodó magzat súlya és egyre fejlettebb állapota egyre nagyobb feladatot hárít a terhes nőre és annak méhére. Ezért olyan fontos a terhességet vállaló nő méhének előkészítése is.

Megemlítünk még néhány méh stimulálásra és gyógyításra alkalmas monokomponens homeopátiás gyógyszert melyek golyócska (globuli) formátumban kerülnek forgalomba. Itt is elmondható az, hogy C200-as potencia alatt nem képesek arra a feladatra ezek a homeopátiás gyógyszerek, melyek a méh professzionális felkészítéséhez szükségesek:

Sabina, Sepia officinalis, Cimicifuga racemosa, Caulophyllum thalictroides, Arsenicum album, Pulsatilla pratensis, Helonias dioica, Phosphorus, Kalium carbonicum stb.

E monokomponensű homeopátiás gyógyszerek kiválasztása nagy szakmai felkészültséget igényel az adott terhesség előkészítésében, ezért csak szakember tanácsait követve alkalmazzuk ezeket a gyógyszereket.

4. A herék (testis) biológiai stimulációja

Természetesen nem hagyható figyelmen kívül a férfi megtermékenyítő képessége sem. Túl vagyunk azon a középkori nézeten, hogy gyermektelenség esetén csak a nő lehet a hibás. Németországban szerzett tapasztalataink szerint már olyan eset is csökkenti a fogamzás létrejöttét, ha a férfi ondósejtjei nem elég gyorsak, pedig az ondó mennyisége, az ondósejtek állapota tökéletes. Az un. egészséges, kellő mennyiségű, de »fáradt ondósejtek« nem képesek feladatukat ellátni.

E probléma kiküszöbölésére is számos lehetőség kínálkozik a természetes biológiai orvoslásban. Az egyik ilyen a Heel cég által kínált  Testis compositum injekció.

Összetevői: Testis suis D4, Embryo suis D8, Glandula suprarenalis D13, Kalium picrinicum D6, Ginseng D4, Damiana D8, Caladium seguinum D6, Cor suis D8, Cortisonacetat D13, Agnus castus D6, Cantharis D8, Curare D8,  Conium D28, Lycopodium D28, Phosphorus D8, Diencephalon suis D10, Magnesium phosphoricum D10, Ferrum phosphoricum D10, Manganum phosphoricum D8, Zincum metallicum D10, Acidum ascorbicum D6.

Ez a komplex összeállítás a férfi szerveket, a férfi urológiai területeit - hólyag, húgycső, prosztata stb. - tehát a férfi nemi szervek környékét is stimulálja, méregteleníti és ezzel a férfi nemi szerveit és annak környékét a legjobb biológiai helyzetbe hozza. Ezen kívül javítja a férfi potenciáját, serkenti az ondósejttermelést és növeli az egészséges ondósejtek számát, melyek sebessége a kívánt értékre nő.

Alkalmazása kúraszerűen történik 1-3-szor heti adagban.

Legyen itt is néhány monokomponensű homeopátiás gyógyszer, ami a »férfigyógyászatban« nagyon jól bevált nagy teljesítménye miatt:

Graphites, Cannabis sativa, Pulsatilla pratensis, Helonias dioica, Silicea terra, Yohimbinum stb.

3. Magzatvédő és terhes vitaminok terhesség előtt, közben és utána

Az alábbi két vitamint nemcsak azért választottuk, mert magyar termékek, hanem azért is, mert igen jól átgondolt az összetételük, és ezért hatásuk célirányos és stabil. E két vitaminról bővebben az alábbi képekre kattintva megjelenő linkeken olvashatnak.

Dr. Czeizel Endre magzatvédő vitaminja - ahogy mondani szokták - letisztult, lényegre törő összeállítás magyar nők számára. Ennek a vitaminnak terhesvitamin mivolta mellett kiemelkedő magzatvédő karakterisztikája van.

A Gravida terhes vitamin filmtabletta szintén jól átgondolt, több összetevőt tartalmazó vitamin összeállítás. Ennél a vitaminnál szakmai ismeretünk és tapasztalatunk szerint az volt a fő tervezési cél, hogy a terhes nő egészét tekintsék céliránynak a magzattal együtt.

Mindkét vitamin összehasonlítva, de egyenként is, kiválóan alkalmas a terhesség előkészítésére, annak végigasszisztálására egészen a szülés után a szoptatás végéig. Nem tanácsos azonban a két vitamin együttes alkalmazása, mert akkor elvész egyedi karakterisztikájuk. Kérdezzünk meg szakorvost vagy olyan gyógyszerkutatással is foglalkozó intézetet - mint a mi intézetünk a Pszichoszintézis Labor -, hogy melyik felel meg jobban egy adott terhességet előkészítő vagy már terhes nő karakterisztikájának.

Rengeteg más terhes- és magzatvitamin van forgalomban e két vitaminon kívül, melyek különböző karakterisztikájú nőknek valók. Egy nő egyedi, individuális vizsgálata döntheti el, melyik vitamin számára a legkedvezőbb. Bátran kijelenthetjük, hogy nálunk e két vitamin mindig meghozta a kívánt eredményt: az egészséges babát, sikeres, probléma és panaszmentes terhességet, és a gond nélküli szülést más segítő alternatív technikával együtt.

Fontos! Néhány nő gyomorégésre panaszkodik terhesvitaminok szedése közben. Ilyenkor mi mindig a gyomor vagy nyelőcső funkciójának csökkenését és az ebből eredő gyomorsav túltengést tudjuk megállapítani. Tehát nem a vitamin a hibás. Ezeket a vitaminokat soha ne vegyük be üres gyomorra, igyunk bő szénsavmentes vizet bevételkor. Ha a gyomorégés állandóan fennáll vizsgáltassuk ki az okát. Ha a hagyományos orvosi diagnózisok semmit nem mutatnak, keressenek fel minket. Az alternatív diagnosztikai eszközök mindig kimutatják azokat az eltéréseket is, melyeket a hagyományos orvosi diagnózisok még kimutatni nem képesek. Homeopátiával és elektro-akupunktúrával az ilyen gyomor és nyelőcső problémák néhány kezeléssel gyorsan elmulaszthatók.

5. A Dr. Voll féle és a tradicionális kínai elektro-akupunktúra

Egy igen kedvező lehetőség a terhesség előkészítésben a Dr. Voll féle elektro-akupuntúra és a tradicionális kínai akupunktúra/elektro-akupunktúra célzott ajánlása. Egy speciális impulzusokat előállító orvosi készülékkel nem csak megvizsgálhatjuk a petefészkek, a méh, a férfinél a herék állapotát, hanem a fent említett impulzusokkal stimulálhatjuk is a legyengült említett szerveket. Igazolt terhesség esetén azonban tilos alkalmazni a Dr. Voll féle és más - tradicionális kínai elektro-akupunktúrás - készülék stimuláló impulzus üzemmódját, mert a baba idegrendszere sérülhet! Vizsgálni azonban terhes nőt is szabad ilyen készülékkel. A férfiaknak azonban sem a stimuláló üzemmód sem a diagnosztikai üzemmód nem káros.

Ez az eljárás azoknak hasznos, akik esetleg allergiásak bizonyos gyógyszerekre vagy idegenkednek bármilyen gyógyszertől, legyen az hagyományos vagy akár homeopátiás gyógyszer. Kutatásaink szerint egy 1-5 perces kezelés felér egy antibiotikumnak megfelelő gyógyító erővel, de a legtöbb esetben 20-30 másodperces kezelés is elég az adott akupunktúra pontokra a szerv tökéletes működésének eléréséhez.

Ez az eljárás kiegészítve alternatív módszerekkel, homeopátiával és a korábban említett eljárásokkal igen nagy teljesítményekre képes és biztosítja a magzat tökéletes fejlődését.

Lehetőség van természetesen arra is, hogy a szaporító és nemi szervek minden részét stimuláljuk, hiszen nagyon sok (legalább 10-15) olyan akupunktúrás pont van, ahol ez végrehajtható. Így például kezelhető és erősíthető a méh, a petefészkek, a hüvely sőt a Bartholin mirigyek is; férfiaknál a  herék, prosztata, pénisz stb. stimulációja is elvégezhető. Így ezzel az eljárással komoly és részletes elektro-biokémiai feltérképezés és a nevezett szervek, testrészek optimalizálása érhető el az egészséges magzat érdekében is.

Azok a gyulladások, melyek antibiotikumra és homeopátiára sem reagálnak kellőképpen - ha helyi okok miatt állnak elő - akkor ezzel az eljárással néhány kezelés útján teljesen meggyógyíthatók. Ilyen gyulladások ezeken a területeken gyakran előállnak a kiterjedt nyálkahártya terület miatt, mert azok legyengülésekor szívesen tanyáznak ott gombák, baktériumok és vírusok, melyek viszkető, égő fájdalmat okoznak vagy kiszárítják e nyálkahártya területeket.

Összefoglaló

Röviden felvázoltuk azt a lehetőséget, hogyan növelhetjük a terhesség biztonságát és hogyan fokozhatjuk a magzat egészségesen születésének feltételeit. A részletek iránt érdeklődők keressenek meg bennünket elérhetőségeinken.

Figyelem!
Tanácsadásaink, terápiás javaslataink nem mellőzik a törvény által előírt, az állami orvoslásban végrehajtandó kötelező nőgyógyászati és magzati terápiákat és vizsgálatokat.

A terhesség előkészítés homeopátiás alapjai

Szándékosan nem azt a címet választottuk, hogy a homeopátiás terhesség előkészítés alapjai, mert a hagyományos nőgyógyászati nézettel együtt akarunk kitérni a homeopátiás terhesség előkészítésre.

A gyermeket akaró nő terhességre való felkészítése tulajdonképpen orvosi feladat, de ez a nők jelentős részénél főleg két okból kimarad: 1. A nők nem gondolják azt, hogy a terhességet jó előkészíteni, 2. A nőgyógyász csak akkor gondol valamiféle előkészítésre, ha a terhesség valami okból nem következik be. Minden nő terhességre való felkészítése sokkal több gyermek születését eredményezné, valamint jelentősen csökkenne a sikertelen inszeminációk és lombikbébi programok száma.

Miért is jó minden esetben előkészíteni a terhességet manapság?

Azért, mert modern világunkban hihetetlenül sok káros energia és káros anyag kerül belénk, melyek megnehezítik a teherbe esést vagy abortáláshoz, koraszüléshez, farfekvésű szüléshez, szülési nehézségekhez és komplikációkhoz vezethetnek.

A hagyományos nőgyógyászatban a toxinokból, az elektroszmogból és a női szervek energiaeséséből eredő problémákkal nem foglalkoznak. Csak az anatómiai eredetű és laborlelet eltérésre visszavezethető problémákkal kezdenek foglalkozni leginkább. Ekkor is főleg csak a hormonrendszert érintő klinikai kémiai laborértékek kerülnek fókuszba. Sokszor kimarad egy háziorvosi nagyrutin lelet, mely átfogóbb képet adna a gyermeket akaró nő orvosi állapotáról.

Tapasztalataink szerint Magyarországon a 25-35 év közötti gyermeket vállalni akaró nők 60%-ánál a nőgyógyászati kontrollok után is kimutatható olyan homotoxikológiai, energetikai probléma, mely jelentősen csökkenti a sikeres terhesség bekövetkezését. Elgondolkoztunk, hogy miért van ez így. Kutatásaink bizonysága szerint a gyermeket akaró nők 80%-ánál fellelhető olyan kisebb, orvosi diagnosztikával még nem igazolható főleg energetikai vagy más szóval vitalitásprobléma, ami fékezőleg hat a terhesség bekövetkezésére.

Az okok is tisztán és világosan kiderültek.

A legfőbb ok - mely gátolja a sikeres terhességet - a nőkben fellelhető - sokszor igen nagy mennyiségű - homotoxin. A homotoxin sokszor olyan egyébként nem káros anyagok felhalmozódása - főleg a női szervekben - melyek telített oldatot állítanak elő a sejtekben és ezzel jelentősen lefékezik a sejtek életfolyamatait, melynek következménye nem egy kimutatható betegség, hanem mindössze egy jelentős energiaesés a női szervekben, jelesül a méhben, a petefészkekben és a hozzájuk tartozó szövetekben.

A másik tényező - mely ugyan az eseteknek csak a 30%-ánál fordul elő - olyan külső energetikai behatás, mely szintén energiaeséshez vezet. Ilyen helyzetet okozhatnak a káros földsugárzások, a túl sok - napi több órás folyamatos - rádiótelefon használat, a túl sok számítógépet és technikai berendezést használó munkahely, otthoni lakás stb. Az elektromos készülékekből kiáramló különböző káros energiák összefoglaló neve az elektroszmog. Ma már sok olyan komoly és hiteles műszer van forgalomban, melyekkel ezek a káros energiák pontosan megmérhetők.

Felmerül a kérdés: Ki tudjuk-e küszöbölni ezeket a problémákat valamiféle professzionális terhesség előkészítő technikával? Bátran mondhatjuk, hogy az esetek többségében IGEN.

Mi az az eljárás, mellyel energetikai problémákat oldhatunk meg és a sejtekbe tapadt homotoxinokat is eltávolíthatjuk?

Dr. Samuel Hahnemann és Dr. James Tyler Kent homeopátiás orvosok esetfelvételi technikáját célszerű alkalmazni a terhességét előkészíteni szándékozó nőknél. Hogy miért? Azért, mert e két orvos betegkikérdezési technikája nem csak a laborleleteket veszi figyelembe, hanem olyan kérdésekre is választ keres, melyet a hagyományos nőgyógyász soha fel nem tenne a terhességet vállaló nőnek. Az irányított kikérdezésből szerzett válaszok olyan precíz betegkarakterisztikát adnak, melyek alapján személyre szabottan nagyon pontosan kiválasztható egy az esetet lefedő egyéni alkati szer. Az így kiválasztott homeopátiás gyógyszer olyan problémákat képes megoldani, melyek a laborleletekből nem vezethetők le mégis jelen vannak. Tehát elmondhatjuk, hogy homeopátiás nőgyógyászati ismerettel rendelkező orvos messze többet tud meg betegéről, és messze  hatékonyabban - mondhatnánk szélessávúan - léphet fel a gyermeket vállaló nő érdekében.

Ezért úgy gondoljuk, hogy a terhességet a legtöbb nőnél homeopátiás eszközökkel vagy akupunktúrával, még hatásosabban elektro-akupunktúrával lehet előkészíteni.

Ezzel az eljárással kisebb hormonlelet eltérések is jól megoldhatók és az erre szedett hagyományos gyógyszer az esetek jó részében később elhagyható, mert helyreáll a női szervek energetikai és biológiai egyensúlya. Ennek az eljárásnak az az előnye is megvan, hogy mindenféle káros anyag és káros energia bevitele nélkül megoldható a nő előkészítése a terhességre és a sikeres szülésre. Fontos még az a tény is, hogy az előkészített terhesség fájdalom és tünetmentes, nem lesz vetélés, nem lesz koraszülés és a baba időben fejfekvésű helyzetbe fordul, így a szülés könnyebb, rövidebb, kevésbé fájdalmas, egészséges gyermek jön a világra és a szülési komplikációk esélye minimálisra csökken. A méh energiaszintjének függvénye nemcsak a magzat időbeni megfordulása, hanem a megfelelő méhszájtágulás is. Ha mindez rendben van, akkor valószínűbb a természetes szülés.

Tapasztalatunk szerint az előkészített terhes nő terhessége panaszmentes, a nő vidám és örömmel, aggodalmak nélkül várja gyermeke megszületését.

Néhány előkészítő homeopátiás gyógyszer alapanyaga

Lycopodium clavatum

Atropa Belladonna

Apis mellifica

Mercurius corrosivus

Bovista lycoperdon

Arsenicum album

Sepia officinalis

Cimicifuga racemosa

Caulophyllum thalictroides

Pulsatilla pratensis

Helonias dioica

Yohimbinum


© PSZICHOSZINTÉZIS LABOR - Minden jog fenntartva
Szabadon átvehetők más honlapra a honlapunkon lévő anyagok, ha az átvett anyag végén egy link szerepel a Pszichoszintézis Labor honlapjához
A honlapot a következő böngészőkön teszteltük:  Internet Explorer, Firefox,  Opera, Safari 
Ajánlott felbontás: 1024x768